This website uses cookies to improve your browsing experience. By continuing to use this site, you consent to the use of cookies on your device as described in our Pravilih o piškotkih.
Rezerviraj zdaj
+386 2 29 27 000
Rezerviraj zdaj
  • 18365015
  • 28115794

Poroka z najlepšim razgledom v mestu

Hotel City ima odlične pogoje za izvedbo sodobne urbane poroke, ki omogoča na enem mestu izvedbo poročnega obreda in slavja do 300 oseb z živo glasbo ter prvo poročno noč v ekskluzivni suiti za mladoporočence.  

Pri pripravi poroke bomo skrbno prisluhnili vsem vašim željam, tako pri organizaciji prostora kot pri izbiri poročnega menija. Za svate zagotavljamo parkirišča v lastni parkirni hiši v treh podzemnih etažah hotela.
 
Urbana poroka v Hotelu City je gotovo nepozabno doživetje. Občutek intime, moderen ambient, odlična kulinarika in elegantna strežba predstavljajo pomembne detajle v mozaiku zadovoljstva mladoporočencev, saj je to eden najpomembnejših dni v njunem življenju.
 
Ekipa hotela City, v kateri sodelujejo izkušeni sodelavci za vsa področja, vama je na voljo pri organizaciji celotnega dogodka. Vajinemu dnevu se bomo skrbno in predano  posvetili, pa naj bo to organizacija celotnega dogodka, samo obred na najlepši terasi mesta ali samo pogostitev z zabavo.
 
Veselimo se in ponosni smo, da bomo z vama delili čudovite spomine na enega od vajinih najpomembnejši dni!
 


Kontakt
T: + 386 64 144 144

E:  poroke@cityhotel-mb.si

Close