Kvalitetna vzmetnica za boljše zdravje

Imela sem kar nekaj zdravstvenih težav, ki so bile povezane z bolečinami v mišicah in sklepih. Zaradi tega sem zelo slabo spala. Najprej je bila vzmetnica izdelana iz nekoliko bolj kompaktnih materialov. Ker sem lahko po enem mesecu ležišče vrnila, sem ga najprej sprobala. Pri tej vzmetnici me hrbtenica ni več bolela vendar pa so me bolele zjutraj vse mišice in predvsem kolki. Ugotovila sem, da trda vzmetnica ni primerna zame.

Kvalitetna vzmetnica za boljše zdravje

Zato sem naročila podjetju, da izdela še dodatno plast, ki bo mehkejša. Naredili so tako, da je bil en del ležišča bolj kompakten oziroma trden kot drugi. Prilagodili so mehkobo na posameznih delih, tako da se je najbolj optimalno prilegala mojemu telesu. Nadvložek je bil izdelan iz posebne spominske pene. Material iz katerega je bila vzmetnica je bil protialregijski in protivirusni. Nadvložek sicer ni imel veliko višine in lahko sem ga tudi oprala. Ko sem prvi dan spala na tej mehki postelji, kjer je bila vzmetnica narejena prav posebej zame, sem bila navdušena. Kot da bi šla spat v mehko peno. Uživala sem vsak večer, ko sem se ulegla v posteljo. Ponavadi sem prebrala še kakšno knjigo pred spanjem. Televizije namreč nisem gledala. Kupila sem si tudi bombažno odejo in vzglavnik. Pri istem proizvajalcu sem kupila še posteljnino, ki je bila izdelana iz svile. To je bila zelena odeja, na kateri so bili prekrasni vzorci. Posteljnina je bila res prekrasna.

Najbolj pri vsem skupaj pa me je seveda veselilo in osrečevalo, da sem se zjutraj zbudila spočito. Mišice so me vedno manj bolele, pri sklepih pa sem morala še telovaditi in poskrbeti za dodatke k prehrani. Sedaj sem si naredila še domači pripravek iz olivnega olja in lovorjevih listev. S tem pripravkom sem redno negovala sklepe predvsem na nogah. V koliko nimaš težav s spanjem, se sploh ne zavedaš koliko je pomembno, da imaš kvalitetno spanje. K temu sodi tudi kvalitetna vzmetnica in vzglavnik.